Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Ervaren Luchtkwaliteit

  De lucht in Nederland is de decennia jaren een stuk schoner geworden. Toch zorgt de huidige luchtverontreiniging nog steeds voor veel schade aan de gezondheid. Daarom onderzocht GGD Limburg-Noord samen met GGD Zuid Limburg hoe onze panelleden de luchtkwaliteit ervaren. De resultaten zijn nu te vinden in onderstaande factsheet.

 • -

  Corona Gezondheidsmonitor

  De nieuwe cijfers van de Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen zijn op 20 juni gepubliceerd op het dashboard Volwassenen 18+. Deze monitor is uitgevoerd in het kader van het Gezondheidsonderzoek COVID-19. Het onderzoek is bedoeld om de fysieke en mentale gezondheidseffecten bij volwassenen en ouderen, als gevolg van de coronacrisis, inzichtelijk te maken.

 • -

  Publicatie corona Gezondheids-monitor Jongvolwassenen

  Op 28 maart 2023 zijn de cijfers van de corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 gepubliceerd! 
  De GGD’en en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) brachten hiermee de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongvolwassenen in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar in kaart.

 • -

  Resultaten panelonderzoek Gezond & Veilig de winter door

  De hoge energieprijzen raken iedereen. Dat kan gevolgen hebben voor de gezondheid en veiligheid van inwoners van Midden- en Noord-Limburg. Daarom heeft GGD Limburg-Noord onderzocht hoe de hoge energieprijzen haar panelleden raken. De resultaten zijn nu te vinden in onderstaande factsheet.
  Factsheet panelonderzoek Gezond & Veilig de winter door.