Een ogenblik geduld a.u.b.
  • Home
  • Panel onderzoek (meld je aan!)

Panelonderzoek: jouw ervaring telt!

Wat vind jij belangrijk als het gaat om gezondheid en veiligheid? Hoe ervaar jij sociale en maatschappelijke ontwikkelingen? Deel jouw ervaringen: meld je aan voor ons panel! 

Panelleden worden gevraagd naar hun ervaringen met thema’s zoals carnaval, hittestress en de hoge energieprijzen. Zo krijgen wij een beeld van wat er speelt in de regio. En draag jij bij aan een veiliger en gezonder Limburg-Noord.  

Na aanmelding ontvang je per e-mail enkele keren per jaar een korte vragenlijst. De vragenlijst vul je gemakkelijk in via je computer, tablet of telefoon. Je kunt per vragenlijst kiezen of je meedoet. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.  

Resultaten  
De resultaten worden gedeeld op ons Kennisplein bij Rapporten. Met de resultaten proberen we de gezondheid en omgeving weer net wat beter te maken samen met gemeenten, andere professionals en inwoners.  

 

Privacy 
Door je aan te melden voor het panel, stem je in met de opslag en evaluatie van jouw antwoorden. Deze worden alleen gebruikt voor het betreffende onderzoek en in overeenstemming met het privacybeleid. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden voor het panel.

 

Accountbeheer voor panelleden
Ben je al lid van ons panel? Dan kun je je gegevens inzien en aanpassen door in te loggen. Wil je geen panelonderzoeken meer ontvangen? Log dan in en schrijf je uit.

 

Vragen? 
Het antwoord op veelgestelde vragen vind je hier.
Heb je andere vragen, of ideeën om ons panel te verbeteren? Mail ons dan gerust op panel@vrln.nl