Een ogenblik geduld a.u.b.

Panelonderzoek: Geef je mening!

Wat vind jij belangrijk als het gaat om gezondheid en veiligheid? Wat zijn jouw ervaringen met sociale en maatschappelijke ontwikkelingen? Laat je mening horen en meld je aan voor ons panel! 
Panelleden worden enkele keren per jaar gevraagd naar hun mening over thema’s zoals mobiel gebruik op de fiets, vitamine D gebruik, carnaval en corona, eenzaamheid en leefomgeving. Zo krijgen wij een beeld van wat er speelt in de regio en draag jij bij aan een veiliger en gezonder Limburg-Noord.  

Het gaat om korte vragenlijsten van ongeveer 5 minuten en deze vul je gemakkelijk in via je computer, tablet of telefoon. Je kunt per onderzoek kiezen om wel of niet mee te doen. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.  

Resultaten  
De resultaten worden gedeeld op ons Kennisplein bij Rapporten. Met de uitkomsten proberen we de gezondheid en omgeving weer net wat beter te maken samen met gemeenten, andere professionals en inwoners.  

Privacy 
Door je aan te melden voor het panel, stem je in met de opslag en evaluatie van jouw antwoorden. Deze worden alleen gebruikt voor het betreffende onderzoek en in overeenstemming met het privacybeleid. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden voor het panel. 

Vragen? 
Mocht je nog vragen hebben, of ideeën om ons panel te verbeteren? Mail ons dan gerust op panel@vrln.nl!