Een ogenblik geduld a.u.b.

FAQ

 • 1. Wat is een panelonderzoek?

  Een panelonderzoek is een kort, verdiepend onderzoek naar thema’s zoals mobiel gebruik op de fiets, vitamine D gebruik, carnaval, corona, eenzaamheid en leefomgeving. Dit onderzoek wordt gedaan bij onze panelleden. 
 • 2. Hoe meld ik me aan voor het panel?

  U kunt zich direct aanmelden door hier te klikken. Wilt u eerst meer informatie over het panel? Kijk dan op de aanmeldpagina op ons kennisplein
 • 3. Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?

  U kunt uw gegevens aanpassen door in te loggen via de inlogpagina van het panel. Na het inloggen kunt u uw gegevens wijzigen. 
 • 4. Waarom hebben jullie mijn achtergrondkenmerken nodig voor het panel?

  Deze gegevens worden gebruikt voor het beheer van het panel. Door naar deze gegevens te vragen, kunnen wij gemakkelijker bijhouden welke achtergrondkenmerken ons panel heeft. Ook heeft dit het voordeel dat u deze gegevens niet bij iedere vragenlijst opnieuw hoeft in te vullen. Dit maakt de vragenlijsten voor de panelleden gebruiksvriendelijker en het helpt ons met het uitvoeren van de onderzoeken.  
 • 5. Wat gebeurt er met mijn gegevens als lid van het panel?

  Uw gegevens worden op een veilige plaats opgeslagen. Wanneer u een vragenlijst invult als panellid worden de antwoorden op deze vragen gelinkt aan uw achtergrondkenmerken (zoals leeftijd). Dit gebruiken wij bij het analyseren van de vragenlijsten. Het verwerken van de gegevens in deze analyses gebeurt anoniem.  
 • 6. Hoe ontvang ik de vragenlijsten van het panelonderzoek?

  De vragenlijsten van het panelonderzoek zult u ontvangen via het door u opgegeven e-mailadres. Voor het maken van deze enquêtes gebruiken wij het programma Enalyzer. De mails die u ontvangt worden dan ook verzonden vanuit het e-mailadres van dit programma (survey@mail.enalyzer.com) of via ons panel e-mailadres (panel@vrln.nl). 
 • 7. Wat gebeurt er met de resultaten van de panelonderzoeken?

  De resultaten van de onderzoeken helpen ons een beeld te vormen van onderwerpen die spelen in de regio. Waar mogelijk worden de conclusies gebruikt bij het ontwikkelen van beleid.Verder worden de resultaten ook teruggekoppeld via e-mail. De resultaten worden ook gedeeld op ons kennisplein en op deze pagina
 • 8. Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over het panel?

  Voor inhoudelijke vragen over de cijfers kunt u contact opnemen met Team Onderzoek van de GGD Limburg-Noord door een mail te sturen naar panel@vrln.nl.  
 • 9. Hoe meld ik me af voor het panel?

  U kunt u afmelden door in te loggen via de inlogpagina van het panel. Na het inloggen vindt u links onderaan op de pagina een link waarmee u zich kunt afmelden voor het panel. Na het afmelden krijgt u geen e-mails meer om deel te nemen en worden uw gegevens verwijderd.