Een ogenblik geduld a.u.b.

GGD Limburg-Noord - Gezondheidsatlas

Welkom op het kennisplein van de GGD Limburg-Noord. Hier vindt u alle informatie en cijfers rondom de gezondheid en leefstijl van de inwoners van Limburg-Noord.

Actueel

Nieuws

 • Nieuwe cijfers Gezondheids-monitor Jeugd beschikbaar
  / Hing Cheung Li

  Eind 2019 heeft de GGD Limburg-Noord wederom, samen met alle GGD'en in Nederland en het RIVM, de Gezondheidsmonitor Jeugd uitgevoerd. Op 30 juni 2020 zijn de landelijke en provinciale cijfers van dit onderzoek gepubliceerd tijdens een gezamenlijk publicatiemoment.

 • Resultaten panelonderzoek Corona
  / Hing Cheung Li

  We zijn allemaal al een tijd in de ban van het nieuwe coronavirus. De boodschap ‘hou vol’ is nog steeds van kracht. De overheid roept op om ons te blijven houden aan de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Doen we dit ook? En hoe ervaren we dat? Daarover gaat het onderzoek dat GGD Limburg-Noord, samen met andere GGD’en, iedere maand uitvoert in opdracht van het RIVM en GGD GHOR Nederland. De regionale resultaten van dit onderzoek vindt u in onderstaande factsheets:

  Factsheet Corona juni 2020

  Factsheet Corona mei 2020

 • Meld u aan voor ons panel
  / Hing Cheung Li

  Het panel van GGD Limburg-Noord verzamelt de meningen van inwoners over allerlei onderwerpen en actualiteiten die in de regio spelen en leven. Hiermee peilen we hoe onze inwoners denken over gezondheid en veiligheid en hoe het ervoor staat in onze regio. Op deze manier willen we de gezondheid en veiligheid in onze omgeving nog meer verbeteren.