Een ogenblik geduld a.u.b.

Meld u aan voor ons panel

door Hing Cheung Li

Het panel van GGD Limburg-Noord verzamelt de meningen van inwoners over allerlei onderwerpen en actualiteiten die in de regio spelen en leven. Hiermee peilen we hoe onze inwoners denken over gezondheid en veiligheid en hoe het ervoor staat in onze regio. Op deze manier willen we de gezondheid en veiligheid in onze omgeving nog meer verbeteren. 

Wilt u graag uw mening geven over belangrijke gezondheids- en veiligheidsonderwerpen? Meld u dan nu aan voor ons panel en wordt ons nieuwste lid! U helpt ons hier enorm mee. Het enige wat u hoeft te doen is 2 tot 4 keer per jaar een korte online vragenlijst in te vullen. Deze kan zowel uit vragen over gezondheid als veiligheid bestaan. 

Het invullen van de vragenlijst duurt nooit lang, en kan gemakkelijk via je computer, tablet of telefoon. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. Door u aan te melden voor het panel, stemt u in met de opslag en evaluatie van uw antwoorden. Deze worden alleen gebruikt voor het betreffende onderzoek en in respect met het privacybeleid.

JA, IK WIL MIJ AANMELDEN VOOR HET PANEL